Acum citesti
Părerea ta contează pentru noi!

Așa cum te-am obișnuit, din când în când, realizăm câte un mic sondaj pentru a verifica dacă facem lucrurile pe placul tău sau nu.

De aceea, te invităm și de această dată să ne oferi un feedback sumar despre site în general, despre rubrici, despre informații și calitatea informațiilor, despre fotografii și teste dar și despre ceea ce ai mai vrea să citești în plus pe FreeRider.ro, dat fiind faptul că site-ul a trecut prin câteva modificări importante în ultimele luni.

De asemenea, am dori să știm dacă îți place pagina noastră de Facebook și dacă este actualizată cu informații de interes pentru tine.

Dacă ai bunăvoința de a răspunde succint acestor întrebări, permite-ne să îți mulțumim încă de pe acum și să îți punem la dispoziție mai multe metode prin care ne poți trimite părerea ta: prin e-mail la [email protected] sau direct aici în rubrica de comentarii.

Cu prietenie,

Echipa FreeRider.ro

Vezi Comentariu (1)
  • site-ul arata bine, se comporta ok si are informatii, concursuri, oferte…ceea ce atrage cititorul. pagina de facebook ne anunta de fiecare data cand apare ceva nou pe site, ceea ce de asemeni este foarte bine.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + nine =