Acum citesti
Pantofii de XC Sidi Tiger 2 vin cu îmbunătățiri dar și cu un preț pe măsură

Pantofii de top de XC din gama Sidi au primit o versiune nouă. Tiger 2 este un model cu totul nou, ce aduce multe îmbunătățiri față de modelul anterior, fără ca prețul să crească, ceea ce nu era oricum cazul, deoarece modelul anterior Tiger costa oricum 550$.

Pentru un preț așa de mare, o pereche de pantofi de XC ar trebui să ofere multe avantaje! Pentru început, materialul din zona superioară e o combinație nouă de microfibră TechPro și plasă, cu tratament antibacterian și hidrofobic pentru a reduce absorbția de apă.

Asta oferă pantofilor un aspect cu totul nou, superior majorității modelelor de la Sidi. Talpa MTB SRS din carbon e fabricată complet din fibră de carbon iar crampoanele de pe vârf, călcâi dar și prinderea pentru plăcuțe se pot înlocui. Aici intervine avantajul pantofilor Sidi care, deși sunt scumpi, pot fi folosiți multă vreme prin înlocuirea acestor părți de uzură.

Închiderea se face cu sistemul Double Techno-3 Push Flex rotativ care elimină complet zonele de presiune și îmbunătățește mult modul în care se simte închiderea pantofilor. Sistemul necesită o suprafață mai mică de suport pe limba pantofilor și e echipat cu un sistem central ce flexează și se poate adapta la formele diferite ale picioarelor. La fel ca sistemele anterioare, acesta asigură reglaj micrometric, se închide și se deschide rapid și poate fi înlocuit.

Un alt element important e sistemul integrat nou de suport pentru călcâi, îmbunătățit, care oferă stabilitate la pedalat. Pantofii sunt disponibili în culorile Sage și Black și în mărimile 42-46 în jumătăți de număr. Prețul a rămas neschimbat, respectiv 549.99$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 3 =