Acum citesti
Pantofi de tură lungă și foarte lungă: Specialized Audax

O formă de ciclism de șosea anume, randonneuring-ul are un grup de practicanți relativ restrâns, dar devotat. Ideea acestui exercițiu are la bază un eveniment necompetitiv, în cadrul căruia participanții trebuie să completeze într-o anume limită de timp o anumită distanță, de obicei cu o lungime între 100 și 300 de kilometri. Astfel, accentul cade mai degrabă pe confort și de aceea, odată cu revenirea interesului asupra randonneuring-ului, tot mai multe companii pregătesc ceva special în acest sens, precum Specialized.

audax

Chiar dacă compania americană nu s-a pus pe fabricat biciclete speciale pentru evenimentele Audax, numele sub care mai este cunoscut randonneuring-ul, Specialized a lansat o pereche de pantofi potrivită pentru această ocupație, botezată cum altfel decât chiar Audax.

În ton cu cerințele lungilor ture, pantofii de față excelează în materie de confort, firma producătoare apelând la resursele de cunoștințe compilate în tehnologia Body Geometry. Astfel, chiar dacă cuprind laba piciorului fidel, perechea Audax e concepută să nu strângă respectiva parte a corpului, iar pentru eficiență suplimentară în acest sens există sistemul de închidere BOA S2. Totodată, partea superioară a pantofilor este perforată pentru a asigura o ventilație suplimentară, dar chiar și cu această înclinație spre confort, Audax tot beneficiază de o talpă de carbon care păstrează rigiditatea respectivei părți la un nivel compatibil cu cerințele ciclismului de șosea.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 4 =