Acum citesti
Pantaloni de ciclism de purtat pe dedesubt ca să ții frigul la distanță

Compania DirtBaggies iese la rampă cu noutățile sale pentru această iarnă și vine cu o propunere interesantă și o idee mai bătrânească privind echipamentul care ține frigul la distanță. Firma nu a dezvoltat o pereche de pantaloni care să facă minuni, însă, mergând pe principiul ”două perechi de pantaloni sunt mai bune decât una singură”, prezintă Thermal Shorts si Thermal Knickers.

dirtbaggies

În esență, prima impresie dezvăluie totul: două perechi de pantaloni, unul scurt și altul trei sferturi sau, mai bine zis, unul care ajunge deasupra genunchiului și altul care cuprinde genunchiul cu proprietăți termice. Ideea acestor pantaloni termoizolanți este să fie purtați pe sub altă pereche de pantaloni, în special baggies, motiv pentru care cele două produse se adresează mai degrabă mountain bikerilor.

Capetele perechilor prezintă niște silicon care are rolul de a fixa eventualele încălzitoare de picioare pe care le folosești. De asemenea, fiind model cu bretele, pe acestea se află și niște buzunare, iar pentru comfort termic suplimentar niște inserții de lână sunt prezente pe exteriorul coapselor.

Momentan, cele două perechi caută finanțare pe Kickstarter.com, acolo unde poți găsi și mai multe informații despre acestea.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − thirteen =