Acum citesti
(P) Rudy Project: confort și protecție excepțională, de mai bine de 30 de ani

În timpul activităților sportive – fie vorba de o pedalare ușoară cu familia, fie de o competiție acerbă la munte – ochii noștri și capul nostru au nevoie de protecție specială. Identificând această necesitate, în 1985 Rudy Barbazza și-a întemeiat afacerea de familie – compania Rudy Project.

Scopul lui a fost fabricarea celor mai confortabile ochelari de sport și căști de ciclism, care să ofere și cea mai bună protecție la o calitate superioară. Această filosofie inițială nu s-a schimbat nici în cei peste 3 decenii trecute. Mai mult, compania se află și acum în proprietatea familiei, iar mare parte din produsele lor sunt nu doar proiectate în Italia, dar sunt și fabricate acolo.

În cei peste 30 de ani trecuți produsele lor au fost folosite începând de la echipele ProTour, la amatorii pasionați, de o multitudine de sportivi și persoane cu o viață activă, în diferite sporturi și situații. În trecut, ochelarii și căștile Rudy Project au fost purtate de nume celebre precum Bernard Hinault, Miguel Indurain, Jan Ullrich, Ivan Basso sau Peter Sagan. În zilele noastre, în cadrul colaborării strânse cu echipa Team Bahrain Merida, printre mulți alții, și Vincenzo Nibali concurează cu aceste produse.

Datorită acestor lucruri, precum și dezvoltării tehnologice permanente – cum ar fi brațele și puntea nazală reglabile după forma feței, lentilele IMPACTX fotocromatice, garantat incasabile sau materialul GRAPHENE pentru rame – mai dur decât diamantul și mai ușor decât carbonul – compania a devenit unul dintre liderii pieței.

Dacă îți dorești ochelari și cască cu adevărat confortabile care să îți protejeze ochii și capul în mod excepțional, alege produsele Rudy Project – chiar și cu garanție de 1 an!

Mai multe informații despre produse și webshop, aici.

via Rudy Project

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + nineteen =