Acum citesti
(P) Promoție de Crăciun pentru Devron RM1.7

Cu ocazia Crăciunului, care coincide cu venirea Moșului (toată lumea știe asta), cei de la AfiSport au decis să lanseze o promoție aproape de nerefuzat pentru bicicleta Devron RM1.7, de care te poți bucura chiar tu sau familia ta, căci reprezintă o idee excelentă pentru un cadou. Cum o vei pune sub brad, asta clar este strict treaba ta și-ți urăm succes cu asta încă de pe acum, dar până atunci, iată despre ce promoție este vorba:

Devron RM1.7 are un preț de listă de 1.999 de lei, dar cu ocazia acestei promoții, se mai scad încă 400 de lei, costul final fiind de 1.599 lei. Dar asta nu este tot, căci bicicleta aceasta avea inițial un preț de 2.930 lei. Un fel de Black Friday de Crăciun. Sau Black Christmas, spune-i cum vrei.

Verde, căci este noua culoare în trend.

Pentru această sumă vei obține o bicicletă cu cadru din aluminiu, roți de 27.5 inch (așadar potrivită și pentru cei mici dacă o achiziționezi cu un cadru S), furcă cu amortizor RST Blaze cu o cursă de 100mm, frâne hidraulice, transmisie Shimano Altus și anvelope Mitas – pe scurt, un pachet foarte atractiv pentru prețul de achiziție. De fapt, mai bine de atât, se putea probabil doar gratis. Dar nu dă nimeni biciclete pe degeaba.

Albastru, culoarea cu care n-ai cum să dai greș niciodată.

Una peste alta, mai bine consulți oferta pe site-ul celor de la Afisport, faci comparațiile de rigoare cu alte oferte și tragi singur concluziile. Dar este posibil ca aceasta să fie cea mai bună ofertă a Moșului din iarna lui 2022. Şi fiind atât de bună, răbdarea moșului este limitată, așadar oferta este valabilă doar până în data de 15 decembrie. Tic-tac, tic-tac!

Şi desigur, negru cu roșu dacă ești „On fire!”.
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 2 =