Acum citesti
(P) De ce sunt șeile SQ Lab atât de speciale?

Stiati ca 92% dintre ciclisti acuza amorteala in zona genitala dupa o tura de bicicleta? Practic 9 din 10 biciclisti raporteaza cand pedaleaza dureri de spate, de genunchi, dureri ale degetelor sau diverse alte situatii de disconfort.

Aici se vede foarte clar poziționarea oaselor pe șa.

Plecand de la aceste date statistice, trei entuziasti ciclisti au pus bazele firmei SQlab. Tobias Hild, fondatorul in 1992 al acestei companii, un performer in motocross si downhill s-a aliat cu doi parteneri medici: dr. Stefan Staude, urolog si extrem-biker si dr. Markus Knoringer, ortoped si ciclist. Ei au dus pedalatul de la nivel de durere la nivel de placere prin studii aprofundate. Plecand de la anatomia corpului uman si motricitatea acestuia in variatele tipuri de pedalare, ei au conceput accesorii de biciciclete personalizate. Ei au demonstrat ca seile, ghidoanele, manerele si chiar pedalele trebuie personalizate pe individ si ca nu exista un model universal valabil pentru toata lumea.

O imagine mai aprofundată…

In cazul seilor SQlab, produsul cel mai vandut si cel mai recomandat a fi incercat de catre orice ciclist, exista un scaun special de masurare care se gaseste in magazinele dealerilor SQlab. O masuratoare extrem de simpla, determina pozitia de maxim impact pentru oasele bazinului. In functie de modul de pedalat si de inclinatia corpului pe bicicicleta, se adapteaza saua potrivita individului pentru tipul de ciclism practicat.

Tabelul pentru dimensiunea ideală a șeii.

Gradul de satisfactie al celor care au incercat produsele este unul foarte ridicat. Exista practice numerosi ciclisti care isi schimba bicicletele dar nu mai renunta la sa.

Extra, poți alege cât de mult dorești să amortizeze din șocuri, șaua pe care pedalezi.

Cel mai sigur este sa incercati aceste sei. Parerile celor care au facut-o au convins ca produsle SQlab sunt rodul pasiunii si al cercetarii la un nivel fara egal in domeniu.

Importator SQ Lab în România: 1ktm.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 4 =