Acum citesti
On-One Pickenflick, titanul puțin mai deosebit de ciclocros

Utilizarea titanului în industria bicicletei nu este deloc ceva ieșit din comun sau nou, însă cei de la On-One l-au folosit pentru a da viață modelului Pickenflick, o bicicletă de ciclocros ceva mai diferită decât norma.

titan_on_one

În prețul de 999 lire sterline intră cadrul de titan și furca de carbon care i se potrivește, ambele proiectate pentru a rula cu frâne pe disc. Însă posibilitatea de a monta anvelope late chiar și de 44mm scoate în evidență acest model, față de cei 35mm cât ar fi posibilitatea în mod normal pentru o bicicletă de ciclocros. Astfel, dacă nu vei opta pentru dimensiunea maximă posibilă, spațiul rămas va servi în a permite funcționarea, relativ normală, în cazul unei acumulări prea mari de noroi.

La fel este gândit și angrenajul, care este cu 2.5mm mai departe de axul pedalier decât în mod normal. Recomandarea producătorului este folosirea unui angrenaj de mountain bike cu două foi. Greutatea cadrului este de 1.260 de grame, iar a furcii cu gâtul netăiat de 490 de grame. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 5 =