Acum citesti
O nouă șa pentru All Mountain și Enduro, de la SQlab: 611

În mod particular, mi-au plăcut mereu șeile de la SQlab. Ergonomice, croite după anatomia ta, acestea mi-au oferit mereu mult confort, fie că vorbim despre cele cu burete, clasice, sau de cele din carbon, fără niciun înveliș. Secretul constă în faptul că ambele părți ale șezutului flexează în timp ce tu pedalezi, iar astfel, șaua preia din presiunea exercitată asupra posteriorului tău.

sa-sqlab-611-ergo-1

Noua șa 611 Ergowave Active are vârful ușor coborât, iar partea din spate lată, pe centru aflându-se o zonă care promite să nu streseze prea mult organele genitale. Învelișul este gândit special pentru utilizarea pe bicicletele de munte, reușind conform producătorului, să facă față cu brio solicitărilor de orice natură. Chiar și în cazul unui accident, șaua va fi protejată în laterale prin materialul din kevlar aduăgat. Vor exista două versiuni, una cu șine din carbon, iar celalaltă, cu șine din titan.

sa-sqlab-611-ergo-2Lungimea șeii este de 280mm, iar pentru lățime, există 4 dimensiuni distincte, alegere pe care o vei face în funcție de anatomia ta: 12, 13, 14 sau 15 cm. Greutatea pornește de la 225 de grame, iar prețul, de la 150 de euro. Versiunea din carbon va fi oferită pentru 230 de euro.

via SQ Lab

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + twelve =