Acum citesti
NuWay2Commute E-Fox: un nou tip de tricicletă utilitară

Are pedale și roți, deci își găsește cu ușurință un loc în site-ul nostru. Propunerea celor de la NuWay2Commute rulează pe trei roți, cu ajutorul unui motor electric, dar are pedale și multe alte componente pe care le întâlnești la o bicicletă obișnuită. Unele, pe care nu le întâlnești, sunt oglinzile retrovizoare de dimensiuni mari, cele două faruri și bineînțeles carcasa, care amintește de un automobil.

nuway2commute_e_fox_1

Oferă o autonomie de aproximativ 50 de km și poate atinge o viteză maximă de 32 de km/h. Dacă ești vitezoman însă, va trebui să uiți de autonomia menționată mai devreme, eventual s-o împarți la doi. Pe acoperiș, E-Fox este dispus să primească fie o placă de surf fie un extra-portbagaj pentru cumpărături, asta în cazul în care portbagajul standard, aflat în spatele scaunului ciclistului, nu estesuficient.

nuway2commute_e_fox_2

Deși producătorul susține că bicicleta încape perfect pe o pistă de biciclete, s-a gândit că este cazul s-o doteze și cu alte lumini de semnalizare, în situație în care ți se pare mai interesantă viața în trafic, printre automobile. Deși aresemnalizatoare, nu are funcția de avarii, prin urmare va trebui să-ți folosești tot mâna pentru mulțumi celor care-ți cedează trecerea. Asta desigur, în situația în care te văd.

nuway2commute_e_fox_3

Prețul este de 4.190$, la ofertă, până la 1 decembrie 2013. Mai rămâne doar problema transportului din State până în Europa. Un film cu prezentarea bicicletei, mai jos:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 10 =