Acum citesti
NS Bikes – povestea noului Eccentric

Maciek Kucbora și Wojtek Koniuszewski sunt colegi de echipă de 15 ani, iar în 2005, aceștia au fost primii polonezi care și-au reprezentat țara la BMX Racing World Championship. Ambii s-au clasat pe podiumuri la concursuri de Downhill, Dual Slalom sau 4x și au luat parte la peste 200 de evenimente. Ambii au cel puțin 10 biciclete în garaj, pentru fiecare disciplină în parte.

 ns_bikes_2

În acest moment, amândoi sunt prinși în activitățile din industrie: Wojtek este deținătorul Bike Tour and Skill Camp, iar Maciek este R&D la NS Bikes pentru biciclete full suspension. Iar polonezii de la NS sunt mai mult decât încântați că i-au racolat în proiectul Eccentric, un hardtail dezvoltat cu contribuția semnificativă a celor doi.

 ns_bikes_1

Conceptul de bază a fost de a dezvolta un hardtail agresiv și ceea ce a reieșit a fost o bicicletă cu un cadru din oțel Tange, cu roți de 27.5 inch și cu prindere 142x12mm pentru roata de spate. Dotat și proiectat pentru o furcă cu o cursă de 140mm, aceasta va putea fi folosită atât pentru Enduro cât și pentru ture mai lungi de Cross Country.

 ns_bikes

Mai multe imagini cu noul Eccentric în filmul de mai jos și mai multe informații pe site-ul NS Bikes.

NS Bikes – A tale of two Eccentrics from NS Bikes on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =