Acum citesti
Noutăți Shockblaze în 2014

noutati_eurobike

Compania producătoare de biciclete Shockblaze, face parte din grupul Maxtec LTD, cu sediul în Bulgaria. Alături de Shockblaze, cei de la Maxtec produc și bicicletele Ferrini, adresate pieței entry-level. Dar cum la EuroBike în centrul atenției au stat noutățile de la Shockblaze, le vom enumera în acest articol.

Noi biciclete cu roți de 27.5 inch

Asemenea marilor producători, cei de la Shockblaze se aliniază noilor cerințe ale pieței și lansează mai multe modele cu roți de 27.5 inch. Este vorba atât de biciclete hardtail pentru Cross Country cât și de full-suspension-uri, pentru All Mountain. Din prima categorie va face parte gama KRS, care va fi oferită atât cu cadru din carbon cât și cu cadru din aluminiu. Modelul de top, pe care-l poți vedea în fotografia de mai jos, va fi echipat printre altele cu o furcă Fox din gama de top și cu un sistem de transmisie 1×10 din gama Sram X01. Greutatea va fi de sub 10 kg, va rula pe roți de 27.5 inch și va avea cabluri trase prin interiorul cadrului.

shockblaze_krs_team_x01

Este disponibilă și o versiune cu sistem de transmisie Sram XX1, echipat cu o furcă Rock Shox SID și frâne Shimano XTR.

shockblaze_krs_xx1

În ceea ce privește gama de All Mountain, Trace va fi reprezentantul segmentului. Rulează pe roți de 27.5 inch și este oferit atât cu cadru din carbon cât și cu cadru din aluminiu. Modelul de top va fi echipat cu amortizoare Fox din gama Factory Kashima, un sistem de transmisie 1×10 din gama Sram X01 și cu alte componente din carbon, precum ghidonul sau tija de șa.

shockblaze_trace_2014

Cursiere

În ceea ce privește cursierele, acestea vor fi disponibile ca și până în prezent cu diverse echipări, de la entry- la top level. La EuroBike, cei de la Shockblaze au prezentat modelul S3, echipat cu un cadru și cu o furcă din carbon, un sistem de transmisie Sram Red și frâne pe disc, din aceeași gamă.

shockblaze_s3_cursiera

Prețurile tuturor modelelor s-au anunțat a fi foarte competitive, în comparație cu ofertele producătorilor premium.

Importator în România: Sprint Sports.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 10 =