Acum citesti
Noutăți Ritchey: roțile WCS Vantage Carbon și câteva anvelope

Ritchey a anunțat înlocuirea roților de MTB WCS Vantage Carbon cu un model nou. Cele vechi au fost concepute să fie tubeless, nu tubeless ready, ceea ce le făcea destul de grele. Până la urmă la noua versiune s-a ales o jantă cu lățime internă de 26 mm, margine hookless iar greutatea rezultată a fost de 1510 g pentru un set de 27.5.

Profilul jantei este înclinat pentru a ajuta anvelopa să se poziționeze. De asemenea, este și asimetric, cu o lățime externă de 32 mm și o adâncime de 25 mm.

Flanșele butucului sunt asimetrice, ceea ce face ca spițele să nu se frece între ele, cum se întâmplă la modelele lor mai vechi.

Capetele axului sunt demontabile fără scule, chiar și axul întreg putând fi scos pentru service sau pentru schimbarea freewheel-ului. Roțile vor fi disponibile în variantă standard sau boost din această vară, prețul urmând să fie anunțat.

Noua anvelopă JB Alpine este ideală pentru cei ce folosesc o bicicletă de șosea și în afara asfaltului. Este un produs 2018, deci va ieși pe piață ceva mai încolo. Va fi disponibilă în dimensiunile 700x30c și 700x35c, modelul mai lat fiind disponibil și în versiune tubeless ready, cu carcasă Stronghold pentru nivelul WCS. Anvelopele vor fi disponibile și integral negre. Greutatea anunțată este de 374 g pentru cele de 35 mm și 321 g pentru cele de 30 mm.

Modelul semislick de ciclocros Speedmax primește o versiune 700x40c perfectă pentru gravel bike, ce va permite rularea cu viteză mare dar va oferi și aderență în viraje. Modelul va fi tubeless ready, cu o greutate de 540 g și va avea carcasă Stronghold pentru nivelul WCS.

Pentru cei ce doresc o anvelopă mai agresivă pe gravel bike, Megabite vine în dimensiunea 700x38c cu o greutate de 410 g.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 12 =