Acum citesti
Noutăți despre Salonul Bicicletei, ediția 2015

În perioada 19-22 martie 2015, Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (ASPIC) organizează expoziția nationala de biciclete:  Salonul Bicicletei (facebook.com/SalonulBicicletei). Aceasta va fi organizată la Crystal Palace Ballrooms, în centrul capitalei, lângă Piața de Flori George Coșbuc (Adresa exactă este: Calea Rahovei 198A, Sector 5, București). Marile magazine de biciclete vor fi prezente acolo cu toate mărcile și modelele din portofoliul de biciclete, echipamente și accesorii.

salonul-bicicletei-2015

Detalii din cadrul expoziției “Salonul bicicletei”:

–           Estimăm că vei fi una/unul dintre cei peste 10.000 de vizitatori pe parcursul celor 4 zile, cu care poţi socializa, schimba păreri sau te poţi întrece în concursuri;

–           Ne vom cunoaşte reciproc în Conferința de presă din 18 martie;

–           Ne pregătim să şi petrecem la VIP Velo-Party în 20 martie, începand cu ora 21:00

–           Pregatim mai multe concursuri de îndemânare pentru biciclisti, pentru copii dar si pentru mecanici! Cei mai buni vor primii premii biciclete si accesorii de la magazinele partenere!

–           Urmeaza un concurs pe pagina de facebook pentru cele mai frumoase biciclete din Bucuresti (asa ca intra pe facebook.com/SalonulBicicletei pentru a afla mai multe detalii)

–           Invităm la eveniment diverse personalități, aşa că dacă ai favorite/-ţi, spune cu voce tare!

–           Vom face prezentarea echipelor de cicliști sponsorizate de noi membrii ASPIC (sportivi, echipamente, biciclete) în după amiaza zilei de vineri, 20 martie, înainte de petrecere!

Programul de vizitare (19 – 22 martie) în perioada expoziţiei:  Joi: 14.00-18.00, vineri & sâmbătă: 10.00-20.00, duminică: 10.00-16.00.

Detalii pe https://www.facebook.com/SalonulBicicletei

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 4 =