Acum citesti
Noutăți de la Thule pentru 2020: soluții noi de transportat… ceea ce ai nevoie

Thule se gândește mereu ce mai poate inventa astfel încât să-ți facă viața mai ușoară atunci când transporți diverse obiecte de care ai nevoie. Anul aceasta la Eurobike, suedezii au prezentat un rucsac nou, genți care se atașează bicicletei cu portbagaj integrat, suporturi noi de transportat bicicletele, dar și un cărucior nou pentru copii, unul destul de high-tech. Să vedem împreună despre ce este vorba.

La nivel de suporturi de biciclete avem noul Thule VeloSpace XT Black, de data aceasta în versiunea pentru 3 biciclete. Este același care se atașează pe cârligul autovehiculului, este bineînțeles negru, poate fi rabatat dacă ai treabă la portbagaj și foarte bine finisat, așa cum era de așteptat.

Easy Fold în versiunea pentru 3 biciclete este de asemenea nou și este un suport de biciclete extrem de compact, cu dimensiuni reduse care permit stocarea acestuia mai prin orice loc care-ți trece prin capt, dar în special în portbagajul mașinii. Mai mult decât atât, dacă transporți e-bike-uri sau biciclete grele, poți achiziționa separat rampa de încărcare construită din aluminiu, cu ajutorul căreia doar împingi bicicleta pe suport, fără a mai fi necesar s-o ridici.

Thule Velocompact pentru 2 biciclete în versiunea pentru mașinile de off-road este de asemenea disponibil. Acesta poate fi montat pe cârligul oricărei mașini care deține și roată de rezervă în dotare, o soluție care se cerea de către posesorii de off-road-ere serioase.

Portbagajele Thule EasyFold XT 933 și VeloCompact pentru 3 biciclete rămân neschimbate, Totuși, nu aveam cum să nu adaug o poză cu ele date fiind bicicletele pe care le găzduiesc.

Barele transversale Thule Evo Wingbar sunt de asemenea noi, iar aici le poți vedea împreună cu Thule ProRide Black și cu câteva detalii care ne arată de ce suedezii acordă o atenție mare la detalii.

Cei care doresc să transporte copiii în siguranță pe bicicletă au la dispoziție produsele din gama Yepp, scaune care se pot monta atât pe portbagajul spate al bicicletei cât și pe headtube-ul bicicletelor de oraș, acestea având și diverse accesorii precum un parbirz mare sau chiar un… iepuraș drept airbag.

Gențile galbene pe care le poți vedea în fotografiile de mai jos se pot atașa foarte ușor de portbagajul bicicletei și sunt desigur waterproof. Dacă ai drumuri lungi și ești cicloturist, atunci poți monta un set de portbagajul din față și un set pe portbagajul din spate al bicicletei.

Nu în ultimul rând, rucsacul Locker 55 are o sumedenie de spații de stocare, fiind gândit special pentru mountain biking. În interior are un material care poate găzdui fără probleme și hainele murdare, fără să păteze zonele de contact, are o capacitate mare de 55 de litri și 2 ani garanție. Poate fi purtat în spate și cântărește aproximativ 1.3 kg. Dimensiunile sunt de 67 x 36 x 30cm.

Căruciorul multifuncțional cu frâne pe disc, Chariot Sport, a fost de asemenea prezentat în noua sa versiune: unul multivalent, de folosit în orice sezon, la alergare sau chiar ca remorcă de bicicletă, aceasta se poate transforma foarte simplu și rapid, numărându-se astfel printre cele mai versatile cărucioare de pe piață.

Importator Thule în România: Aleo.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × two =