Acum citesti
Noutăți de la SQ Lab pentru 2016

Când construiești un produs foarte bun, de obicei nu te grăbești să-l modifici radical, dar SQ Lab aduce câteva noi șei în atenția publicului, produse pe care am avut ocazia să le admirăm la Eurobike. În principiu, la SQ Lab este vorba doar despre ergonomie și în cazurile care o necesită, o greutate foarte mică. Astfel, fie că vorbim despre șei, manșoane sau ghidoane, toate sunt create pentru a se potrivi cât mai bine anatomiei tale. De aceea, nu trebuie să fie de mirare ca atunci când cumperi o șa de la SQ Lab să oferi măsurători precise, aceasta fiind special croită pentru tine.

Șeile, căci cu ele voi începe, sunt împărțite în următoarele categorii: MTB, șosea, triatlon, fitness, trekking, confort, medicale și race. Cele din seria race sunt și cele mai ușoară, lider de gamă fiind modelul Super 6.1, consturită integral din carbon, cu greutatea unei tablete de ciocolată: doar 100 de grame. Faptul că este construită eficient, aceasta flexează atunci când pedalezi, prin urmare chiar dacă materialul este dur, acesta nu devine inconfortabil.

DSCF4278

Tot în fotografia de mai jos poți vedea și noua șa Super 6.4, construită tot din carbon, însă cu un înveliș menit să ofere și mai mult confiort decât modelul 6.1. Totodată, vei avea la dispoziție și modelul 612 Active Ergowave, pentru șosea sau MTB, cu o greutate între 249 și 270 de grame, în funcție de dimensiune. Șinele sunt realizate din titan, iar greutatea maximă suportată este de 100 kg. Prețul acesteia din urmă este de 170 de euro, mult mai mic comparativ cu prețul modelului Super 6.1, care este de 400 de euro.

DSCF4276

În imaginea de mai jos, poți vedea șeile din mai multe categorii, iar în partea superioară, simularea flexării șeii sub forța aplicată pentru a pedala. 611 Titube Active este o șa dedicată bicicletelor de munte, are șine din titan și o greutate de maxim 275 de grame. Prețul este de 160 de euro. 610 Active este o șa pentru ture și călătorii, iar asta o face și mai comodă. Șinele sunt construite din crom, iar greutatea poate ajunge la 400 de grame. Este dotată cu elastomer pentru și mai mult confort, iar acesta poate fi înlocuit după preferințele tale, cu unul de o duritate mică, medie sau mare. Prețul este de 130 de euro.

DSCF4279

602 Active este o șa pentru trekking fiind astfel gândită să ofere confort foarte bun pe distanțe foarte lungi. În cazul acesteia greutatea nu mai tinde pentru a sparge recorduri, cu cele 490 de grame ale sale fiind destul de grea. Este o idee mai lungă decât celelalte șei din gamă, iar din construcție se poate deduce clar cât de mult confort poate oferi. Șaua 621 este construită doar pentru a oferi confort, iar asta o poziționeză la 685 de grame. Are 4 elemente de amortizare, șine din Crom și suportă o greutate mai mare, de 130 de kg. Prețul este de 80 de euro. Nu în ultimul rând, modelul 600 Active face parte din seria medicinală. Cântărește peste 800 de grame, dar echivalează cu un fotoliu pentru bicicletă. Are tot 4 elemente de amortizare, însă partea superioară este împărțită în două zone extrem de comode. Prețul este de 130 de euro.

Importator în România: 1 ktm.

DSCF4277
Calitatea șeilor SQ Lab este într-adevăr, excepțională.

DSCF4280 DSCF4281 DSCF4275 DSCF4273

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 17 =