Acum citesti
Noul Romet Rambler 26 4, versiunea 2017

Romet lansează un nou model în gama entry-level, mai precis Rambler 26 4. Inspirați probabil din succesul Rambler-ului 26 2, care vine cu o echipare cu frâne pe disc mecanice la un preț de sub 1.000 de lei, aceștia au construit un nou model care se vrea de asemenea un best seller, însă într-o gamă diferită de preț. Acesta ar urma să coste 1.399 de lei, iar diferențele față de versiunea 2 sunt destul de mari.

Noul Romet 26 4, în versiunea cu cadru negru.

În primul rând, cadrul este diferit, deși numele este similar. Versiunea 4 vine cu țevi hidroformate pentru triunghiul anterior al cadrului (top- și down tube), este dotat cu frâne hidraulice pe disc Shimano M315 cu discuri de 160mm și o transmisie 3×8. Aceasta din urmă este compusă dintr-un angrenaj Suntour XCC cu foi în formatul 44/34/24, un set de pinioane Shimano HG-31 în formatul 11-32 și schimbătoare din gamele Shimano Altus (pentru foi) și Shimano Acera (pentru pinioane). Manetele provin din gama Shimano M310, iar roțile măsoară 26 de inch în diametru.

Și versiunea cu cadrul vopsit în roșu.

Furca provine de la Suntour, modelul XCT cu o cursă de 100mm, cadrul este construit din aluminiu 6061 și este disponibilă în două dimensiuni, M și L, cât și în două combinații de culori. Greutatea declarată pentru dimensiunea M este de 14.1 kg. Așadar, noul Rambler 4 se dorește o alternativă mai bine dotată decât Rambler 2, iar per total, o alternativă interesantă la variantele premium din piață.

Importator în România: Biciclop.

via Romet

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − thirteen =