Acum citesti
Noul produs al celor de la Pegas ar putea fi o sanie

Dar asta depinde în totalitate de feedback-ul vostru. Dacă vi se pare interesantă ideea și ați dori să achiziționați un astfel de produs, atunci vă invităm să publicați în rubrica de comentarii părerile voastre despre noua sanie Derdeluș.

sanie_pegas_fr

Andrei Botescu, reprezentant Pegas, ne-a declarat că sania va fi produsă cel mai probabil anul viitor, dar și faptul că la acest proiect nu se lucrează tocmai de ieri. Produsul se află de ceva timp pe planșa de proiectare și a fost găsită între timp o fabrică interesată de a o produce, la Iași.

Pegas va reveni cu mai multe detalii pe măsură ce proiectul evoluează.

via Pegas

Vezi Comentarii (3)
  • Personal mi se pare din cale afara de genial 😀 ! Un mai mare spatiu pentru picioare , eventual si pe orizontala ar fi de ajutor pentru control cred, si posibilitatea inclinarii saniei, cumva din cadru, pentru a ajuta in viraje rapide. Categoric as fi interesat sa achizitionez asa ceva !

  • este un produs care astept sa apara pe piata, sper sa fie disponibil la un pret pentru salariile din Romania, felicictari pentru cei de la Pegas de asemenea persoane duce lipsa tara

  • Eu vad urmatoarele probleme:

    1. Centrul de greutate prea inalt
    2. ecartamentul prea ingust
    3. datorita lungimii prea mari a lateralelor – carma se afla intre ele, va crea dificultati la curbe, acestea crescand odata cu viteza si greutatea ocupantilor.
    Eu m-as opri cu ele in dreptul partii din fata a sezutului,as lungi talpa carmei astfel incat sa nu intre delocintre laterale.
    Deasemenea, telescopul de pe carmapoate fi fff util! Vedeti si:
    http://www.sportamore.no/produkt/21108-stiga-snowracer-fsr-gt-gron

    Ca orice prototip, va trebui testat

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 1 =