Acum citesti
Noul Mondraker Dune XR Carbon 2016

XR este denumriea pentru modelele de top ale producătorului spaniol Mondraker. Și este garant pentru faptul că vei avea de-a face cu o bicicletă serioasă. În cazul de față este vorba despre noul Dune, în versiunea 2016, cu cadru din carbon, desigur.

Dune_Carbon_XR_1_fotobig_ Mondraker nu a renunțat la ideea de Forward Geometry, pipa fiind foarte scurtă, iar top tube-ul foarte lung. Suspensia poartă denumirea de Zero Suspension System și oferă o cursă de 160mm, numai bună pentru orice trase de enduro. Însă furca oferă și mai multă libertate de mișcare pe teren foarte dificil, deoarece Fox 36 Float-ul din dotare, are o cursă de 170mm. Amortizorul provine tot de la Fox și tot din gama de top Kashima, modelul Float X2.

dune_carbon_xr_04Roțile completează plăcut din punct de vedere coloristic bicicleta, fiind furnizate de Mavic, modelul CrossMax Pro XL LTD, cu ax de 15x100mm pe față și 12x142mm pe spate. Un kit pentru ajustarea geometriei este de asemenea inclus în pachet. Sistemul de transmisie este furnizat de Sram, modelul X01 Carbon, iar greutatea totală a bicicletei este de 12.9 kg, pentru dimensiunea M, o valoare de vis pentru o bicicletă atât de capabilă.

dune_carbon_xr_07Mai multe informații poți obține pe mondraker.com.

via Mondraker

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + twelve =