Acum citesti
Noul Kellys Magic Titanium 2012


Modificări semnificative pentru unul dintre cele mai de succes modele de la Kellys. Cadrul a suferit mici modificări la nivelul basculei, mai precis al urechilor care sunt complet noi. În plus, în triunghiul spate, în dreptul frânei pe disc a apărut un nou segment care leagă cele două țevi ale basculei, pentru a rigidiza cadrul în acea zonă. Scopul este de a mări eficiența frânei pe disc.



Cele mai importante modificări însă se referă la configurația de componente a bicicletei. Furca Rock Shox Recon pe arc de pe modelul 2010, a fost înlocuită cu o furcă Suntour Raidon X3 pe aer, oferind o cursă de 100 de mm. Angrenajul Shimano Deore a fost de asemenea înlocuit cu un angrenaj KLS, produs de Kellys.


Chiar și schimbătorului de pinioane Sram X7, i-a luat locul un schimbător Shimano Deore, mai jos plasat în gamă. Anvelopele provin de la Schwalbe, modelul Rocket Ron, în versiunea Performance.


Cum se va comporta Kellys Magic Titanium 2012 cu noua configurație de componente rămâne de văzut, deoarece unele piese sunt inferioare celor de pe modelul anului anterior dar în același timp, trebuie avut în vedere faptul că altele, oferă mai multă performanță.


Mai multe detalii pe kellysbike.com.


via Kellys


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 9 =