Acum citesti
Noul IBIS Ripley a fost lansat

IBIS anunță cu surle și trâmbițe lansarea mult așteptatului model Ripley. Și chiar sunt îndreptățiși să o facă: nu doar că dezvoltarea a durat foarte mult, dar cei de la IBIS au fost foarte transparenți în a povesti problemele întâmpinate în procesul de fabricare.

Designul suspensiei, cu pivoții mascați, a permis utilizarea unor link-uri de mici dimensiuni și a permis de asemenea utilizarea unei bascule mai scurte și montarea schimbătorului de foi, de tip Direct Mount, pe unul din brațele suspensiei. Cadrul din carbon folosește un Bottom Bracket de tip Press Fit BB92, ax 142 x 12 pentru prinderea roții, un headtube conic, prindere Post Mount pentru frână, cabluri trase prin interior și două prinderi pentru bidoane.

Echipat cu un amortizor X-Fusion Microlite, cadrul cântărește 2.26 kg, pe când în echiparea cu amortizor Fox RP23 CTD, greutatea crește sensibil până la 2.35 kg. Poate primi o furcă cu o cursă de la 120 până la 140 de mm.

Cei de la IBIS l-au angajat pe fotograful Nathan Kraxberger pentru a fotografia bicicleta în New York, mascată totuși cu un ambalaj din plastic. Fotografiile le poți vedea în galeria de mai jos.

Pentru a vedea culorile, echipările și prețurile, te invit să accesezi acest configurator, pus la dispoziție de către Ibis.

via Ibis

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 1 =