Acum citesti
Noul gravel bike pentru fete Liv Devote Advanced e gata de bikepacking

Noul gravel bike de la Liv e mai mult decât un simplu gravel bike. Liv Devote Advanced 2021 poate fi catalogat foarte bine ca bicicletă de aventură sau bicicletă de bikepacking. Asta e datorită capacității crescute de transport al bagajelor. Pare să fie un gravel bike feminin foarte bine proiectat, având trei versiuni potrivite pentru diferite bugete.

Liv Devote Advanced 2021 este disponibil în mărimile XS-L în trei echipări, toate oferind un cadru și o furcă din carbon de top, proiectate special pentru femei. La fel ca toate bicicletele Liv, gravel bike-ul Devote e proiectat după filozofia 3F (Form, Fit, Function), rezultatul fiind o geometrie bazată pe biomecanica feminină.

Geometria aceasta specifică implică un unghi al tijei de șa de 75 de grade (74.5 la mărimile M și L), unghiul furcii de 70.5 grade (71 de grade la M și L) și tu seat tube-uri între 390 și 500 mm. Reach-ul e între 372 și 380 mm. Chainstay-urile sunt identice la toate mărimile, de 430 mm.

Chainstay-urile și seatstay-urile sunt suficient de depărtate pentru a face loc anvelopelor de 45c, făcând bicicleta gata să parcurgă drumuri foarte proaste.

Cadrul oferă 3 prinderi pentru suport de bidon: una pe seat tube, una pe downtube și una sub acesta.

Mai există și alte puncte de prindere. Se poate monta gentuță pe toptube, aripi și portbagaje la ambele roți, oferind acestui gravel bike feminin versatilitate deosebită. Compania mamă Giant nu oferă încă modelul universal echivalent Revolt cu o capacitate similară de transport.

Alte elemente interesante ale Liv Devote Advanced 2021 sunt tija de șa cu absorbție a vibrațiilor D-Fuse, prinderile flat-mount pentru etrierele hidraulice și stickere reflectorizante pe seat stay-uri și seat tube.

Toate modelele Liv Devote 2021 sunt compatibile cu tije dropper. Devote Advanced 1 e echipat cu tija Giant Contact Switch Dropper.

Liv a pregătit echipări foarte bine gândite. Sunt prezente punctele de contact specifice feminine, cum e șaua Liv Approach. De asemenea se regăsește o ghidolină aderentă și amortizantă pe ghidon. Lungimea brațelor angrenajului, lățimea ghidonului și lungimea pipei sunt de asemenea alese potrivit.

Liv Devote Advanced 2021 e oferit în 3 mărimi. Cel mai performant este Advanced Pro cu un preț de 5700$. Cadrul și furca din carbon sunt echipate cu transmisia SRAM Force eTap AXS electronică 2×12 cu casetă 10-36t și pinioane 30/43t. Bicicleta e echipată cu roțile din carbon Giant CXR-2 pregătite tubeless și cu frânele hidraulice SRAM Force eTap AXS.

În mijlocul ofertei e modelul Liv Devote Advanced 1 care la 3100$ oferă transmisie Shimano GRX cu casetă 11-42t și angrenaj cu foaie 40t. Bicicleta are manete GRX și rulează pe roți Giant P-X2 Disc.

Cel mai ieftin model e Liv Devote Advanced 2. Acesta oferă același cadru și aceiași furcă din carbon, dar echipate cu grupul Shiman GRX cu casetă 105 11-34t și angrenaj 32-48t. Roțile sunt Giant P-X2 Disc, manetele GRX iar anvelopele sunt Giant CrossCut AT1 40c.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 3 =