Acum citesti
Noul Focus VAM2 SL: un e-bike de doar 16 kg

Iată că și Focus se alătură trend-ului bicicletelor electrice ușoare, intrând în scenă cu noul VAM2 SL. E-bike-ul este echipat cu un motor Fazua Ride 60, are suspensii de 130/125mm, un cadru din carbon cu o suspensie Flex-Pivot și 4 versiuni de echipare.

Varianta de top.

Bicicleta de downcountry sau all-mountain, are un acumulator de 430Wh, suficient și pentru ture mai lungi, iar greutatea pentru versiune L este de 16.7 kg. M-ul ar trebui să cântărească doar puțin peste 16 kg, valori impresionante dar care nu fac pionierat în domeniu. În orice caz, aceste alternative sunt necesare.

Bicicleta nu este dotată cu display, însă deasupra top tube-ului are un indicator pentru acumulator care integrează și butonul de pornire.

În ceea ce privește prețurile, aceste pornesc de la 5.799 euro pentru versiunea de bază, SL 8.7, 6.899 euro pentru SL 9.8, 8.699 euro pentru SL 9.9 și 10.999 euro pentru modelul de top, botezat SL 9.0. Toate împart același cadru, motor și carcateristici, însă componentele sunt diferite. Varinta de top va fi echipată cu noua transmisie wireless Sram X0, va avea un angrenaj de la Rotor, roți Mavic Crossmax pentru e-bike, suspensii și o tijă de șa Fox din gama Kashima.

Varianta de bază va avea un cadru vopsit în două culori, o furcă Suntour Raidon cu brațe de 34mm, un amortizor Rock Shox Deluxe Select+ și o transmisie Shimano Deore cu 12 rapoarte.

Varianta de bază.

Geometria aduce cu sine un chainstay relativ scurt pentru un e-bike, de 440mm, un headangle de 66.5 grade și un reach de 450mm pentru dimensiunea M. Ampatamentul, în aceeași dimensiune de cadru, este de 1.191mm.

via Focus

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 3 =