Acum citesti
Noul Focus Raven 2023: un nou capitol

Chiar dacă bicicletele Focus au pierdut ceva teren la capitolul popularitate pe piața locală, în Vest lucrurile merg strună, iar germanii au decis că este momentul pentru un nou Raven. Hardtail-ul pentru competiții a suferit multe schimbări, de ordin estetic și al geometriei, iar modelul de bază va avea un preț de 2.199 de euro cu cadru din carbon, ceea ce parcă nu sună atât de rău.

Cursa furcii va fi de 120mm, roțile de 29 de inch, iar greutatea – de la 11.6 kg. Trei versiuni vor fi disponibile: Raven 8.7 – 2.199 euro, Raven 8.8 – 2.799 euro și Raven 8.9 – 3.599 euro. Geometria este modernă însă poți interveni asupra ei prin modificarea unghiul headtube-ului, de la 66.5 la 67.5 grade – o schimbare semnificativă, chianstay-ul este scurt – 435mm, reach-ul mai mare – de 440mm în dimensiunea M (top tube-ul a crescut cu 13mm față de modelul anterior), iar cablurile sunt intergate fiind trecute pe lângă cuvete. În plus, există și un spațiu de stocare în cadru, nu foarte mare, dar care poate fi accesat foarte rapid și deschis prin apăsarea unui buton.

Pentru cei 2.199 de euro vei primit o furcă Rock Shox Judy Silver și o transmisie Sram SX. Pentru 600 de euro în plus, pachetule ste semnificativ mai performant: furcă Fox 34 Rhythm și transmisie Shimano SLX/XT. Modelul de top va fi dotat cu o furcă Rock Shox SID Select și o transmisie Sram GX Eagle.

via Focus

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 11 =