Acum citesti
Noul cort Thule Tepui: e bine c-un acoperiș deasupra capului…

… mai ales când îl poți monta direct pe acoperișul mașinii sau dacă el poartă badge-ul Thule. Și continuând în aceeași notă, mai ales dacă acesta este compact și poate salva spațiu astfel încât să mai ai loc pentru un suport de bicicletă. Altfel spus, ce ți-ai putea dori mai mult în calitate de pasionat de aventuri și călătorii?

Hai să vedem ce are de oferit noul cort pentru automobil. În primul rând, cum aminteam și mai sus, dimensiunile sale sunt compacte. Are o lățime de 61cm, adică aproape jumătate față de corturile de acoperiș tradiționale. Cu toate acestea, oferă suficient spațiu pentru somnul bun a doi adulți.

După ce-l pliezi, aceasta va avea o înălțime de doar 24 de cm, permițându-ți astfel să intri și în garaje subterane sau parcări. Desigur, asta dacă n-ai montat și un suport de bicicletă alături – cu bicicleta pe el. Iar când vine vorba de montaj, o singură persoană se poate descurca de minune ca să-l activeze, cu ajutorul unor telescopae care fac ca întreg procesul să fie simplu și rapid. Intrarea este lată, este prevăzut cu ferestre panoramice (a se citi mari). Acesta are de asemenea o greutate mică.

Ca pachetul să fie complet, acesta include și o saltea cu o densitate înaltă, pentru a-ți aminti de confortul propriului tău pat de acasă. Cortul poate fi personalizat cu o serie de accesorii, precum un preș anticondens sau cu un izolator de folos în nopțile friguroase. O prelată pentru ploaie poate fi de asemenea achiziționată separat.

via Thule

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 5 =