Acum citesti
Noul Canyon Stoic: hardtail cu noi echipări

Canyon Stoic este acel hardtail pe care-l achiziționezi dacă vrei să te dai pe trasee mai dificile. Şi faci asta în momentul în care dorești să sacrifici ceva din confort și din performanță pentru un preț mai bun. Așadar, dacă ești tânăr și încă te ține spatele, iar bugetul este redus, Stoic este una dintre variantele de luat în seamă.

Varianta de top.

Bicicleta are un preț de pornire de 899 de euro și poate ajunge până la 1.799 de euro, în versiunea de top. Greutatea pentru modelul de top este de 14.89 kg, dar aceasta diferă în funcție de versiune și echipare. În dimensiunile XS și S, aceasta rulează pe roți de 27.5 inch și este chipată cu o furcă de 150mm, pe când în dimensiunile M, L și XL, aceasta este echipată cu roți de 29 de inch și o furcă de 150mm.

În ceea ce privește geometria, aceasta are un head angle degajat, amplasat la 65 de grade, un chainstau relativ scurt, de 428 mm (chiar de 418mm pentru versiunile XS și S) și un reach de 455mm în dimensiunea M.

Varianta de bază primește o echipare decentă, cu o furcă Suntour XCR 34, transmisie Shimano Deore M6000 cu 10 rapoarte, pinioane CS Sura CSMS3 în formatul 10-46, frâne Shimano MT200, anvelope Schwalbe Hans Dampf/Magic Mary și o tijă de șa fixă.

Nici varianta de bază nu arată de fapt rău.

Detalii despre celelalte versiuni, găsești pe canyon.com.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 3 =