Acum citesti
Noul Canyon Sender CFR (2022) a fost prezentat

Producătorul german Canyon a scos la rampă noul Sender CFR, modelul de vârf pentru Gravity, care este în fond, chiar bicicleta lui Troy Brosnan sau a lui Tahnee Seagrave. Noul model va avea un cadru din carbon, cât se poate de ușor pentru categoria din care face parte, culori noi, echipări noi dar și psoibilitatea de a rula în format mullet (adică roată de 29 pe față și 27.5 pe spate).

Canyon comunică faptul că bicicleta are un link dedicat pentru formatul mullet, dar nu este clar dacă poate fi achiziționat separat astfel încât să faci tu conversia. Vor exista și două variante de echipare, pe lângă cele două formate de roți, cea de bază fiind oferită pentru 4.699 de euro, pe când cea mai scumpă, pentru 5.999 de euro – incluzând aici pe listă componente precum suspensiile Fox Factory Kashima, transmisia Sram X01 DH sau frânele Sram Code RSC. Varianta mai ieftină este echipată cu o furcă Rock Shox Boxxer și un amortizor Rock Shox Super Deluxe Coil.

Alte două culori stau la dispoziția doritorilor: argintiu sau portocaliu, iar ca dimensiuni de cadru vor fi disponibile S-ul, M-ul, L-ul și XL-ul. Cât despre geometrie, head angle-ul este de 63 de grade, reach-ul de 460mm în dimensiunea M, iar chainstay-ul – scurt – de 435mm.

via Canyon

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 3 =