Acum citesti
Noua pompă pentru furci de la Fox: Smart Pump

Există un motiv bine întemeiat pentru care Fox Smart Pump poartă această denumire. În primul rând, este prima pompă digitală din lume pentru furci. În al doilea rând, aceasta poate să comunice fie cu un smartphone fie cu GPS-ul Garmin Edge 800.

Pentru ce trebuie realizată această conexiune dintre furcă și telefon/gps? Software-ul instalat în dispozitivele tehnice poate recomada rider-ului presiunea la care trebuie să ruleze, corelată cu greutatea acestuia sau îi poate spune când a sosit momentul unei revizii a furcii. Smart Pump poate adăuga automat presiunea lipsă din furcă.

Mai interesant este faptul că pompa poate stabili viteza de amortizare a rebound-ului ca apoi să sugereze care este reglajul corect pentru rebound. Acest sistem este momentan privit ca un gadget high tech, de care bineînțeles nu ai neapărată nevoie. Un progres însă trebuie să existe, la fel cum vor exista mulți rideri care vor apela la acestă pompă, menită să le simplifice viața.

via Fox Racing Shox

Vezi Comentariu (1)
  • bineinteles ca nu o sa cumpere nimeni insa aici e vorba de altceva! E vorba despre ” IA UITE CE PUTEM FACE NOI”…un exercitiu de imagine marca FOX

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 10 =