Acum citesti
Noua furcă Suntour XCR 2013

noutati_eurobike

Suntour a adus mici modificări de aspect noii furci Suntour XCR, prezentându-se pentru noul sezon mai bine finisată și cu reglaj de rebound plasat sub brațul drept al furcii.

Va fi dotată cu Lock-out, ce poate fi acționat de o comandă montată pe ghidon, iar funcția de preload rămâne neschimbată. Va putea fi achiziționată fie în versiunea cu o cursă de 100 de mm, fie de 120 de mm. Greutatea medie este de 2.227 de grame, în continuare destul de mare.

Suntour promite că funcționalitatea a fost de asemenea îmbunătățită, furca reacționând mai bine la denivelările mici. Până la proba pe munte însă, afirmațiile rămân la nivel de prezentare. Va putea fi achiziționată, pe lângă versiunea pentru roata de 26 de inch și în versiune pentru roți de 24 de inch cât și în versiunea pentru roțile de 29 de inch.

Prețurile urmează a fi comunicate.

 

Vezi Comentarii (4)
  • Abia astept sa vad cum se misca am varianta fara rebound de 120, sunt multumit de ea pe offroad mi se pare peste dart 3, desi peste tot am vazut ca este sub ca evaluare.

  • vali baiete…. la ce Downhill se folosesc 120mm? e total insuficient si mereu vei face bottom out, ba chiar mai mult cu o furca ca asta risti sa o rupi in doua. numai un nebun ar face downhill cu un XCR, chiar el si de 120mm. ceea ce mi se pare interesant este faptul ca au pus un reglaj de rebound, ceea ce inseamna destul de mult. sa vedem doar cum se va comporta.

  • Nu in nici un caz asa ceva, pentru downhill trebe prea multi bani, xc clar, poate e cam mare cursa dar mie imi place si nici nu am bani momentan de ceva pe aer, sa vedem acum cat va costa noua furca.

    Cristian

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =