Acum citesti
Noua furcă Cannondale Lefty 2013

Cannondale anunță lansarea unei noi generații de furci Lefty, botezată Hybrid. Denumirea provine de la utilizarea unor noi rulmenți, proiectați de către Cannondale, care promit că vor spori dirabilitatea și funcționalitatea acestei furci.

Noua furcă nu va necesita prea multe operațiuni de mentenanță, va funcționa perfect în orice fel de condiții iar rigiditatea, foarte importantă în cazul utilizării unui singur braț, va fi foarte mare. Utilizează două coroane pentru prinderea de headtube-ul oversize, distribuind în mod eficient forțele ce acționează asupra furcii.

Mizează de asemenea pe Inverted Design, asta însemnând că în partea superioară avem un braț cu un diametru de 40 de mm iar jos, unul de 32 de mm.

Pentru a reduce greutatea furcii la minim, tot brațul superior, inclusiv coroanele, sunt realizate dintr-o singură bucată. De asemenea și brațul inferior al furcii alături de prinderea roții, vor reprezenta o singură piesă. Asemenea furcilor pentru motociclete, pe brațul furcii va exista o protecție din plastic ce poate fi anexată foarte ușor și care va feri furca de eventualele pitere sărite de pe traseu.

Noua Lefty va fi disponibilă în mai multe versiuni și variante, ce oferă curse de amortizare diferite. Astfel, poți opta pentru modelul PBR, XLR sau Carbon XLR, toate oferind curse de la 90 până la 130 de mm, cu o greutate între 1.315 grame și 1.445 grame, în funcție de model.

via Cannondale

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 3 =