Acum citesti
Noua cască Lazer Jackal MIPS oferă protecție maximă pe trail

Noua cască Lazer Jackal MIPS e un nou model foarte performant pentru trail, model ce a obținut 5 stele la testele independente Virginia Tech. Aceasta combină protecția în zona cefei cu sistemul de protecție la rotație MIPS și o carcasă unică din 7 piese de policarbonat. Jackal pare să ofere protecția maximă pentru capul unui iubtor de MTB.

Lazer spune despre noul model că oferă extra protecție pentru extra distracție. La fel ca modelul Impala de anul trecut, noul Jackal oferă un echilibru între protecție, ventilație și greutate mică, dar acum folosește o construcție mai complexă de tip in-mold și acoperă spatele capului ceva mai bine.

Casca Lazer Jackal MIPS folosește un exterior destul de comun din policarbonat, montat peste o structură din spumă EPS, în interior existând un înveliș MIPS. Jackal are însă o structură mai performantă, formată din șapte bucăți separate de spumă, ceea ce permite căștii să izoleze și să absoarbă mai bine impactul. VT spune că este al zecelea scor de 5 stele obținut de Lazer, cea mai bună performanță a unui producător de căști, ceea ce spune multe despre calitatea produselor acestora.

Noua cască Jackal MIPS e un model de MTB complet ventilat, cu orificii speciale pentru păstrarea ochelarilor, plus o zonă aderentă în spate pentru elasticul ochelarilor de acest tip, dacă sunt folosiți. Vizorul se poate regla pe o plajă largă, putând fi dat la o parte când sunt puși ochelarii deasupra frunții.

Gurile de ventilație includ puncte de prindere pentru un sistem opțional de atașare a camerelor GoPro, proiectat să protejeze capul în caz de impact. Asta înseamnă că testele de siguranță au fost trecute de cască cu sistemul de prindere pentru GoPro montat.

Casca se reglează cu un sistem Advanced Turnfit System ușor de reglat chiar și cu mănuși, închiderea fiind făcută cu o nouă buclă magnetică ce se închide în siguranță.

Jackal oferă protecție excelentă pentru trail și e disponibilă în 7 culori, pentru orice preferințe: albastru închis, roșu rainforest, verde închis, gri, roșu/negru sau complet negru. Noua cască e disponibilă în 3 mărimi: S, M și L și e disponibilă cu certificări CE/CPSC sau AS.

Greutatea pentru versiunea non-MIPS CE/CPSC în mărimea M este de 360 g, versiunea AS fiind cu 20 g mai grea.

Noua cască Lazer Jackal MIPS e disponibilă la prețul de 180 Euro și poate fi găsită deja în cantintate și culori limitate în magazine sau prin comandă direct de la producător. Modelele non-MIPS sunt disponibile la prețul de 160 Euro. Disponibilitatea completă va fi din februarie.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =