Acum citesti
Nou model Budnitz Bicycles: No. 3

Paul Budnitz, creatorul jucăriilor Kidrobot, a construit primele biciclete care îi poartă semnătura în 2006. 5 ani mai târziu, lua ființă Budnitz Bicycles, companie al cărei scop era lipsit de complexitate, dar nu ușor: să construiască biciclete simple și rezistente, de care să te poți bucura ani de-a rândul.

După două modele ale căror cadre erau fabricate din titaniu, Budnitz ne arată un nou membru al gamei, No. 3, realizat din oțel inoxidabil. Dar acesta nu este singurul lucru diferit la No. 3. În loc de lanț, putem regăsi o curea de transmisie Gates Center Track care pune în mișcare un butuc Shimano Alfine cu schimbător integrat și care are 11 trepte de viteză, frâne pe disc mecanice Avid BB7 și, cireașa de pe tort, un set de roți de 29 de inchi. În plus, umblă zvonul cum că acest cadru este fabricat manual în Statele Unite. Pe lângă aceste trăsături, bicicletei No. 3 i se mai pot adăuga un set de aripi, un portbagaj și nemuritorul claxon.

În ciuda simplității, No. 3 nu are un preț care ar putea fi catalogat ca fiind accesibil. Varianta din oțel inoxidabil te va ușura de 3.600$, în timp ce o variantă mai puțin pretențioasă, cu cadrul din crom-molibden (Cr-Mo), are un preț de 2.800$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five − two =