Acum citesti
Nou de la Ghost: AMR 29 și Cagua cu roți de 27.5 inch

Ghost lansează două noi modele pentru 2013, ambele full suspension. Este vorba despre Ghost AMR 29 și Cagua 650B. Dacă primul mizează pe roți de 29 de inch, al doilea este primul model cu roți 27.5 inch al producătorului german.

AMR 29 este o bicicletă pentru Cross Country, oferind o cursă de 110 mm pentru furcă și 100 de mm pentru suspensia spate. Poate fi achiziționat fie cu un cadru din aluminiu, fie din carbon iar lungimea basculei va fi una și aceeași pentru ambele versiuni: 440 mm. Unghiul headtube-ului conic va fi de 69 de grade, Bottom Bracketul de tip PressFit iar toate cablurile vor fi trase prin interior pentru un aspect curat.

Ghost Cagua 650B este gândită pentru traseele de enduro, oferind o cursă de 160 de mm atât pentru furcă cât și pentru shock. Cursa furcii poate fi setată între 120 de mm și 160 mm, iar cu aceasta comprimată, unghiul headtube-ului se modifică de la 67 la 69 de grade. Bascula este ceva mai scurtă decât cea a modelului 29er, măsurând 430 de mm.

Headtube-ului nu este conic, în schimb vine în format mare, oversieze, de 1.5 inch. Pentru prinderea roții spate cei de la Ghost au optat pentru un ax de 12 mm, iar sistemul de transmisie vine în configurația 2×10 (două foi, zece pinioane). O tijă de șa reglabilă cu comandă pe ghidon va fi oferită standard.

Ambele modele pot fi livrate opțional cu controlul automat al suspensiilor, EI Shock.

Mai multe dezvăluiri despre greutate și preț vor urma.

via Ghost

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 16 =