Acum citesti
Norco dezvăluie cursierele pentru 2013

Ca să aibă o gamă cât mai cuprinzătoare, cei de la Norco s-au orientat destul de serios și spre bicicletele cu roți subțiri și ghidoane curbate. Astfel, un model de ciclocros și o cursieră sunt propunerea acestei firme pentru pasionații domeniului.

Bicicleta care reprezintă un fel de numitor comun dintre gama de mountain bike-uri și cea de cursiere este Threshold (foto sus), model pentru ciclocros dotat cu frâne pe disc sau cu frâne cantilever în funcție de versiune. Vestea mai puțin plăcută este că acele cadre dotate cu frâne cantilever nu pot beneficia de adaptoare pentru a li se monta frâne pe disc și situația inversă  este identică. Echiparea lui Threshold variază de la SRAM Rival cu piese Easton și frâne Hayes, până la setul Shimano Sora, lucru însoțit de posibilitatea de a alege între un cadru de carbon sau de aluminiu.

Cursiera nouă a celor de la Norco pentru 2013 se numește Tactic și beneficiază de niște tehnologii care sporesc rezistența la impact a cadrului și a furcii. Geometria și poziția sunt sportive, chiar dacă triunghiul posterior al cadrului este proiectat pentru niște flexibilitate suplimentară. Dura-Ace 9000 va fi setul care va împodobi modelul Tactic, însă la cerere va fi posibilă și echiparea cu SRAM Red sau Shimano Ultegra Di2. Versiunile Tactic LE, Tactic LTD și Tactic 1 vor avea un cadru ce cântărește undeva în jurul a 900 de grame, în timp ce Tactic 2 și 3 vor primi tot un cadru de carbon, dar a cărui greutate măsoară 1.150 de grame.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + 19 =