Acum citesti
Norco a lansat gravel bike-ul Search XR echipat cu furca cu suspensie SR Suntour GVX

Chiar dacă ar părea că Norco sunt o marcă axată exclusiv pe MTB, aceștia au introdus subtil în colecție și câteva gravel bike-uri. Mai mult, par să fie primul producător care oferă o echipare completă ce include noua furcă SR Suntour GVX cu suspensie, specială pentru gravel bike.

La lansare, furca GVX a fost anunțată ca fiind disponibilă în trei versiuni de cursă: 40, 50 și 60 mm. Norco a optat pentru versiunea din mijloc, de 50 mm. Furca oferă spațiu pentru anvelope de 700c x 45 mm, dar cadrul Search e limitat la 700c x 42 mm iar bicicleta vine echipată cu 700c x 40 mm.

Trebuie menționat faptul că bicicleta aceasta are o geometrie complet diferită de cea a modelelor Norco Search din aluminiu. Headtube-ul mai scurt e necesar pentru a face loc furcii cu suspensie, iar unghiul furcii e diferit și acesta, între 69.5 și 70 de grade.

Echiparea include o transmisie Shimano RX600 1×11, frâne pe disc hidraulice și roți cu butuci Shimano și jante tubeless WTB ST, prețul total fiind de 1899$.

Complet nouă pentru 2021 e și bicicleta Norco XR Flat Bar. După cum sugerează numele, este vorba de o echipare cu ghidon drept, transmisia fiind Shimano Deore 1×11, frânele pe disc hidraulice sunt de la Tektro iar furca este rigidă, din carbon.

La fel ca modelul XR A, cel Flat Bar are o geometrie unică, toptube-ul fiind mai lung, reach-ul mai mare iar bicicleta e mai potrivită pentru ghidonul drept. Și acest model are limita de dimensiune a anvelopelor de 700c x 42 mm dar vine echipat cu 700c x 38 mm. XR Flat Bar are prețul de 1149$.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 10 =