Acum citesti
Noile jante WTB Frequency

WTB anunță lansarea unui nou model de jantă, pentru anvelope tubeless, în două versiuni: Team i19 și Team i23. Fiind concepute pentru anvelope care nu utilizează cameră interioară, i19 are o greutate decentă de doar 390 de grame în formatul 26″. Pentru dimensiunea 29″, janta cântărește 435 de grame. Modelul i23 este mai lat și pune pe cântar 475 de grame în versiunea 26″ și 530 de grame în versiunea 29″. Cele două cifre, 19 și 23, corespund lățimii jantei, în milimetri.

Construcția acesteia este pe cât de interesantă pe atât de eficientă. Cei de la WTB o numesc 4D drilling, specificația referindu-se la modul în care sunt realizate găurile pentru inserarea spițelor. Găurile sunt realizate sub un anumit unghi, care permit spițelor să formeze o linie dreaptă între butuc și jantă. Astfel, sunt micșorate posibilitățile ca roata să flexeze în viraje. Dar nu eliminate.

Un ajutor suplimentar vine din partea construcție jantei. Sub denumirea de I Beam, pe centrul jantei există o nervură adițională care are menirea de a asigura o bună rigiditate laterală. Prețul recomandat va fi de 75$ pentru modelul Team i19 și de 80$ pentru modelul Team i23.

Detalii pe wtb.com.

via WTB

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + eighteen =