Acum citesti
Noile frâne Brake Force One – disponibile!

Brake Force One sunt cele mai așteptate frâne ale sezonului 2012. Pe lângă faptul că promit a-și depăși concurența la majoritatea capitolelor, acestea au în spate o poveste cât se poate de interesantă.


Jakob Lauhoff are 19 ani și este inventatorul acestora, declarând recent într-un interviu, că și-a dedicat ultimii 4 ani din viață pentru a pune la punct acest sistem de frânare. El susține că a fost permanent deranjat de faptul că toate sistemele de frânare ofereau un compromis între forța de acționare a manetei și forța de frânare. Prin urmare, și-a propus să construiască un set de frâne, care ofere putere maximă printr-o apăsare ușoară a manetei. Și iată că a reușit!


De aceea, maneta frânei este concepută pentru un deget și nu pentru 2 sau 3 cum sunt cele oferite de concurență. Ingenios este și sistemul de retractare al plăcuțelor, care se realizează cu ajutorul unui arc care le trage înapoi spre etrier.


Brake Force One utilizează ulei mineral și cântărește 210 grame (bucata), fără disc. Sunt fabricate exclusiv în Germania și sunt oferite la un preț, ce-i drept piperat, de 390 de euro, fără disc. Costul unui disc este de 44 de euro. Acest produs poate fi acum comandat din diverse magazine online.


via Brake Force One


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × three =