Acum citesti
Noile Cheetah MountainSpirit și ForPleasure 2014

Cheetah_MountainSpirit29Capii departamentului de dezvoltare de la Cheetah Bikes au decis că pentru 2014 este necesar să existe în gamă biciclete cu toate cele trei dimensiuni ale roților, 26, 27.5, respectiv 29 de inch. Și chiar o combinație între primele două.

Cei care optează pentru ture lungi de All Mountain, pot alege bicicletele cu roți de 29 de inch, pe când cei care vor să parcurgă trasee foarte rapide și virajate, sunt sfătuiți de Cheetah să opteze pentru bicicletele cu roți de 26 și 27.5 inch. Mai mult, cei de la Cheetah vor oferi un model cu roată de 27.5 inch pe față și 26 de inch pe spate, o combinație nu tocmai nouă dar foarte rară în industria bicicletelor. Trek a încercat-o în trecut cu modelul 69 (roată față 29 inch, roată spate 26 inch), însă modelul nu s-a bucurat de succes.

Cei de la Cheetah susțin în continuare că această variantă este una cât se poate de realistă, fiind folosită cu succes în industria de motociclete de ani de zile. Avantajul constă în faptul că roata de față mai mare traversează mai ușor obstacolele, pe când cea de spate permite construcția unui cadru cu un chainstay mai scurt, deci manevrabilitate crescută.

Astfel, modelul MountainSpirit Enduro va fi disponibil cu roți de 26 sau 27.5 inch fie cu un mix dintre cele două în formula de care aminteam mai sus. Aceeași opțiune pentru dimensiunea roților va fi disponibilă și pentru modelele Rocker (hardtail pentru enduro) sau MountainSpirit All Mountain, care va putea fi achiziționat și cu roți de 29 de inch.

Fiecare bicicletă Cheetah este asamblată manual și ca oferta să fie completă, producătorul oferă oricărui cumpărător posibilitatea de a-și personaliza bicicleta în culoarea favorită, pentru un extra de 99 de euro. Ai de ales între nu mai puțin de 160 de nuanțe de culori și combinații de culori. Un configurator online este disponibil în webshop, pe site-ul Cheetah.de.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − seven =