Acum citesti
Noile biciclete UMF 2010

noutati_eurobike

Alaturi de bicicletele Merida, in acelasi stand, au putut fi admirate si noile biciclete UMF pentru 2010. Ne-au atras in special atentia modelele Hardy, deoarece pentru noul an beneficiaza de o gama coloristica noua si sunt foarte cunoscute printre iubitorii de Dirt Jump. In stand s-au aflat bineinteles si cativa rideri cunoscuti care concureaza pentru UMF, din care amintim pe Dominik Raab, Lars Kleuters sau Roland Harrer.

Revenind la biciclete, acestea se bucura de un nou paintwork, un nou design al cadrului si o echipare diferita fata de modelul anului precedent. Ca si design, noile cadre pe 2010 se deosebesc de cele vechi in primul rand prin forma : partea superioara a cadrului nu mai este unita cu cea inferioara (care acum este usor curbata), totul pentru a oferi o rezistenta mult mai buna sariturilor la dirt jump. Paintwork-ul este unul dintre cele mai nonconformiste prezente pe bicicletele de la Eurobike 2009 : fiecare cadru arata ca si cum ar fi pictat cu markerul !

Despre echipare, nu sunt foarte multe de spus : UMF Hardy Steel Team si UMF Hardy Steel 1 beneficiaza de furci furnizate de Marzocchi, noile Dirt Jumper 1 respectiv Dirt Jumper 2. Sistemul de franare pentru Steel Team este un Hayes Stroker Trail iar pentru franarea lui Team 1  se ocupa Tektro Auriga Comp. Avand ocazia sa ne dam pe ambele biciclete, putem afirma ca Hayes-urile si-au facut mult mai bine treaba decat Auriga Comp, oferind intr-adevar o forta de franare mult mai buna.

Pentru mai multe detalii consulta pozele de mai jos. In poza ce include mai multe modele sunt prezentate UMF Hardy 1-4. Ne-a placut in mod special Hardy 2 datorita paintwork-ului albastru deschis.Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 1 =