Acum citesti
Noile Avid X0/X0 Trail 2013

Noutăți de la Avid: în luna iulie, vor fi lansate noile frâne X0 și X0 Trail! X0 Trail este noutatea absolută: cu o greutate de doar 340 de grame și un etrier cu patru pistoane, acestea vor da cu siguranță bătăi de cap concurenței.

Ca și modelul precedent, vei putea regla distanța dintre manetă și ghidon și distanța dintre plăcuțe și disc fără niciun fel de sculă, reglajele fiind prezente direct pe manetă și vor putea fi acționate cu mână, chiar în timp ce te afli pe traseu. Avid recomandă noile X0 Trail pentru Cross Country, Poteci de munte, All Mountain și într-o oarecare măsură chiar și pentru Downhill. Vor fi disponibile în două culori distincte, utilizează lichid de frână DOT 5.1 și vor putea fi achiziționate cu discuri de 160, 170, 180 sau 200 de mm. Prețul recomandat este de 276 de euro.

Noile Avid Xo vor fi mai ușoare decât modelul 2012, cântărind 315 grame. Corpul manetei și maneta de frână sunt realizate din aluminiu iar etrierul realizat din același material va avea două pistoane (față de 4 ale lui Xo Trail). Opțiunile pentru disc sunt identice cu cele pentru modelul X0 Trail, iar prețul recomandat este de 232 euro.

În ceea ce privește noile discuri HS1, noutatea o reprezintă lansarea discului cu un diamtru de 170 de mm.

via Sram

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − fifteen =