Acum citesti
Niner lansează gențile de cadru fără bucle RLT și MCR, împreună cu o geantă de toptube și un portmoneu

Gențile universale de cadru funcționează destul de bine, dar niciodată nu stau perfect deoarece fiecare cadru are o formă specifică și dimensiunile sale proprii. Un exemplu de rezolvare a acestei probleme îl dau cei de la Niner care oferă de ceva vreme genți dedicate pentru bicicletele lor. Ultimele modele lansate includ modele pentru gravel bike-urile lor din colecția 2020 RLT și MCR.

Elementul cheie ce permite celor de la Niner să facă acest lucru îl reprezintă prinderile braze-on in cadru ce elimină nevoia benzilor de prindere cu velcro. Benzile acestea sunt de multe ori greu de instalat pe cadru, de multe ori interferează cu alte bagaje și, destul de des, fac pagube deteriorând pantalonii sau vopseaua cadrului. Ca aspect, acestea nu vor arăta niciodată la fel de bine ca o geantă cu prindere bolt-on. Toate bicicletele Niner au prinderi braze-on, exceptând modelul RLT Apex, așa că orice posesor poate să își echipeze bicicleta cu genți elegante, ce se potrivesc perfect.

Geanta pentru cadru are o formă ce depinde de mărimea cadrului, aceasta permițând pe toate mărimile montarea a cel puțin unui bidon în cadru. Geanta e fixată cu trei șuruburi, două sus și unul în față și este proiectată să fie montată pe modelele 2020 Niner RLT 9 RDO, RLT 9 Steel, RLT 9 și MCR 9 RDO.

Chiar dacă este vorba de un cadru cu geometrie personalizată, genata ar trebui să se potrivească, fiind practic oferită în cinci dimensiuni diferite.

Fiecare geantă e fabricată din material impermeabil cu fermoar etanș, pentru a păstra conținutul uscat. Pentru a elimina zgomotele, geanta e căptușită cu un sistem de armături ce o facă să își păstreze forma. Prețul este de 65$.

Special proiectată pentru a se împerechea cu geanta de cadru, Niner a creat și genți de toptube, un loc perfect pentru transportul lucrurilor mărunte esențiale. Geanta Niner arată destul de compact, lucru bun deoarece evită frecarea acesteia cu genunchii, mai ales pe cadrele mici. La fel ca geanta de cadru, cea de toptube se fixează cu șuruburi, pentru un aspect curat și instalare simplă. Prețul e de 25$.

Nu în ultimul rând, Niner a mai lansat un produs împerecheat, un portmoneu. Acesta are multe compartimente interne pentru a păstra obiecte ca telefonul, cartea de identitate, cărțile de credit și orice altceva e nevoie într-o tură. Prețul este de 35$.

Toate gențile sunt deja disponibile, mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − one =