Acum citesti
Nest 303, noile roţi Zipp din colecţia NSW

Zipp_303-NSW_Nest_low-profile-aero-wheelset_rear-wheel-600x400NSW (Neste Speed Weaponry) este colecţia de top a producătorului de roţi ultraperformante Zipp, roţile acestea încorporând cele mai noi tehnologii existente pe piaţă. La modelele deja existente 404 NSW şi 808 NSW se adaugă acum 303 NSW care oferă tot ce poate oferi o roată cu profil de 45 mm.

303 NSW foloseşte aceleaşi tehnologii ca şi restul colecţiei. Suprafaţa de frânare Showstopper promite forţă de frânare şi modulaţie de top chiar şi pe ploaie şi o aerodinamică foarte bună datorită formelor ABLC Sawtooth de pe suprafaţă.

Zipp_303-NSW_Nest_low-profile-aero-wheelset_detail-400x600Forma este o variantă îmbunătăţită Firecrest, rezultând o jantă suficient de uşoară pentru căţărări dar şi rezistentă cât să facă faţă secţiunilor de pavate ale curselor clasice de primăvară. Butucii folosiţi sunt Cognition cu tragere directă, ca restul roţilor din gamă, cu rulmenţii cu frecare redusă din oţel elveţian şi cu caseta cu cuplare magnetică Axial Clutch.

Preţul setului de roţi care cântăresc 1420 g este de 3100 USD, reflectând calitatea premium a acestora.

Zipp_Super-9_disc-TT-rear-wheel_limited-edition_Canyon-SRAM_crop-600x450În plus, Zipp oferă o ediţie limitată a roţii lenticulare Super-9 Disc cu grafică pentru Women World Tour, doar pentru varianta cu casetă Shimano/SRAM. Grafica este realizată direct în materialul roţii, neafectând aerodinamica. Roata se foloseşte în general împreună cu o 404 sau 808 pe faţă. Greutatea ei este de 1155 g şi va fi disponibilă începând cu luna mai la preţul de 2200 Euro.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina producătorului.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 5 =