Acum citesti
Nalini prezintă cele mai importante piese ale colecției de primăvară

Temperaturile cresc în această perioadă, dar nu au obiceiul de a rămâne constante, spre nefericirea suflării cicliste. Sesizând acest lucru, Nalini a introdus în colecția proprie de echipament de primăvară și câteva articole mai călduroase și care il protejează pe purtătorul acestora ceva mai bine.

nalini_guarana

Guarana (foto sus) deschide lista acestei colecții, fiind o jachetă realizată din material care oferă protecție UV și ale cărei mâneci pot fi scoase pentru a o transforma într-o vestă. O adăugire utilă este bucata de material textil proiectată să fie folosit la ștersul ochelarilor, oferind-ui jachetei un bonus de funcționalitate.

nalini_garuda

Garuda sunt o pereche de pantaloni de ciclism ¾, cu un număr redus de cusături, pentru confort sporit, și inserții reflectorizante. Bazonul este ceva mai special, căci pe lângă proprietățile ce asigură o tură fără dureri posterioare, acesta are și un rol de a absorbi o parte din șocurile resimție la respectivul nivel. Mai mult, poți chiar alege dintre 3 grosimi diferite ale bazonului.

nalini_iobata

Și doamnele primesc atenție din plin prin intermediul acestei colecții. Nalini a pregătit un articol vestimentar mai deosebit, Iobata, clasificat de producător ca încălzitor de umeri. Scopul este să asigure o temperatură decentă în zona centurii scapulare și cea cervicală, dar și să ofere protecție împotriva intemperiilor. Iobata este dotat atât cu fermoare în partea anterioară, cât și cu inserții de silicon pe interior, pentru a nu aluneca de pe umerii purtătoarei.

nalini_anfissa

Anfissa este un tricou de ciclism, tot pentru doamne și domnișoare, gândit să se potrivească cu Iobata. Acesta prezintă cele 3 clasice buzunare din zona spatelui, are și benzi reflectorizante acolo și este disponibil în 5 combinații de culori care cuprind alb, negru, turcoaz, verde, gri și roz.

nalini_lyra

În încheiere mai amintim perechea de pantaloni scurți Lyra, cu benzile reflectorizante de rigoare și posibilitatea de a opta între două tipuri de bazon.

Via Nalini

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 18 =