Acum citesti
YT Industries lansează Capra AL1 în mărimea XL

Majoritatea producătorilor oferă la vânzare biciclete în mărimile M şi L pentru că şi majoritatea clienţilor ciclişti au nevoie de aceste mărimi intermediare. Însă marca europeană YT Industries a lansat recent bicicleta Capra AL1, pentru enduro, cu cadru mărime XL. Acesta este destinată cicliştilor cu o înălţime ce se apropie de 2m.

YT-capra-al1 XLDenumirea bicicletei vine chiar de la capră, mai precis capra neagră care se caţără pe munte alergând cu uşurinţă şi la vale şi la deal. Cam asta vor să spună nemţii de la YT, că AL1 este un vis pentru cei care apreciază enduro.

Cadrul din aluminiu al Caprei AL1 este hidroformat la care s-au adăugat ţevi seat stay din carbon. Suspensia spate este V4L (virtual four link) proprietară YT, sistem care oferă o curbă progresivă cu senzitivitate iniţială bună, o parte de mijloc bine susţinută pentru a preveni o lăsare excesivă sau „pedal bob” şi un final abrupt pentru a proteja sistemul de săriturile puternice şi capete de suspensie.

Noua YT Capre AL1 XL dispune de aceleaşi unghiuri şi dimensiuni în partea din spate ca modelele cu cadru mai mic, însă primeşte o parte frontală mai lungă şi mai înaltă. Bicicleta este dotata cu roţi de 27,5 inch oferind suspensie de 160mm în faţă şi 165mm spate. Echiparea constă în transmisie Sram X1 1×11 şi tijă reglabilă de şa RockShox Reverb.

Culoarea disponibilă este doar negru, că oricum capra neagră nu are altă culoare, iar greutatea este de 13,8 kg însă probabil pentru cadru mărime M. Preţul este de 2.949 euro, iar bicicleta poate fi cumpărată direct online de pe site-ul european.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 4 =