Acum citesti
WeThePeople prezintă un BMX full-suspension pe care îl vom vedea pe piață

Nu este primul model de BMX full-suspension pe care îl vedem, dar, cu siguranță, WeThePeople Swamp Master, este primul model care va fi diponibil pe piață. Brand-ul a descris modelul ca fiind inspirat din zona de ”gravity” , prin urmare se încadrează perfect în categoria de ”dirt-jumping”.

WeThePeople Swamp Master – Detalii

Cadrul bicicletei Swamp Master este construit din oțel chromoly 4130, chain-stay-urile permit montarea unor anvelope mult mai late și dispune de un head-tube conic de 1,5”.

Suspensia de spate are o cursă de 66 mm, care funcționează cu ajutorul pivotului principal din zona bottom-bracket-ului PressFit de 22 mm. Modelul este single-speed și dropout-urile vin cu mecanismul de tensionare a lanțului.

Pe jantele Eclat, construite din aluminiu, cu lățimea de 38mm sunt montate anvelopele Kenda Kaos de 20” x 2,6” și butucul Eclat Exile pe care poți monta un disc de maxim 160 mm.

În partea din față se află furca Manitou Machete J-Unit care are o cursă de 100 mm. Teoretic este o furcă destinată copiilor, dar în interior este adaptată greutății unui adult.

Amortizorul este un RockShox Monarch RL cu o cursă de 66 mm și manetă de lockout pentru blocarea acestuia atunci când urci.

WeThePeople Swamp Master – Prețuri și variante

În primul rând, nu există variante de echipare. Este un BMX full-suspension care vine doar într-o mărime, anume, 21.5” (lungime top tube).

Cadrul este disponibil doar în culoarea negru, iar prețul de achiziție al bicicletei este de 1.700 euro.

 photos by Niklas Sundin

Via WeThePeople

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − five =