Acum citesti
Trek lansează mtb-ul Powerfly + FS electric

Iată că şi marile companii producătoare de biciclete încep să prindă gustul bicicletelor electrice. Şi nu al celor de oraş sau trekking electrice ci al celor veritabile de munte, full suspension chiar!

Trek Powerfly + FS este un mtb construit în jurul modelului full suspension Fuel EX 27.5” la care s-au făcut câtva modificări cum ar fi ţevi chainstay mai lungi şi un trail mai mare pentru furcă ambele necesare probabil pentru a face loc motorului electric amplasat în zona rulmentului BB. Suspensia dispune de 120mm de cursă mulţumită sistemelor Full Floater şi Active Braking Pivot. Ţeava head tube este E2 conică, ghidarea cablurilor este la interiorul cadrului, iar axul spate este 142×12.

Trek Powerfly + FS 9 03a

Bicicleta este propulsată de un motor Bosch protejat în partea de jos de un scut. Acesta protejează şi cablurile cadrului. Motorul poate propulsa bicicleta până la o viteză de 25 kmh mulţumită puterii celor 400 de waţi. Încărcarea acumulatorului se face în aproximativ 3,5 ore. Sistemul Trek Ride+ permite ciclistului să aleagă asistenţa de care are nevoie de la zero la maximum însă tot timpul trebuie să pedalezi pentru ca motorul să ajute. Display-ul de pe ghidon care controlează puterea oferită dispune şi de un port USB unde îţi poţi încărca orice alt dispozitiv electronic în timp ce pedalezi.

Trek Powerfly + FS va fi de vânzare doar în Europa în 3 variante de echipare 9, 7 şi 5. Toate cele 3 variantele dispun de aceeaşi transmisie Bosch însă echipări diferite. Modelul de top 9 costă 4.699 $, cel de mijloc 7 costă 4.199$, iar cel mai ieftin costă 3.599$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − 4 =