Acum citesti
Sram lansează noua transmisie 1x GX pentru downhill

Noua transmisie Sram GX pentru downhill încorporează aceeași tehnologie SRAM 1x™ pe care o regăsim la transmisia X01 pentru downhill cu precizarea că prețul este mai mic.

sram GX downhill 1x 01

Setul include caseta cu 7 pinioane PG-720, schimbătorul spate GX DH 1x X-HORIZON™ și shifterul GX DH 1x X-ACTUATION™. Pentru a completa setul este recomandat a se folosi lanțul PC-1130 și angrenajul pedalier TRUVATIV DESCENDANT DH.

sram GX downhill 1x 03Pinioanele sunt 11-25T oferind următoarele variante: 11t, 13t, 15t, 17t, 19t, 22t, 25t. Este cea mai accesibilă casetă de pinioane de pe piață pentru sistemele 1x de downhill. Numărul mai mic de pinioane oferă și spațiu mai mare între ele și spițele roții spate. Prețul anunțat este de 36 euro. Disponibil pe piață din iunie 2016.

 

sram GX downhill 1x 04Schimbătorul spate Sram GX DH 1x X-HORIZON™ oferă specificații potrivite pentru Cupa Mondială însă la un preț mult mai accesibil. Porivit producătorului noul deraior schimbă mai ușor, este foarte precis și reduce efectul „chain slap” la minumum. Dispunând de tehnologia X-HORIZON™ forța aplicată pentru schimbarea vitezei este mai mică, iar „ghost shifting-ul” este redus. Scripeții din patină au fiecare câte 12 dinți. Prețul anunțat este de 119 euro. Disponibil pe piață din iunie 2016.

sram GX downhill 1x 05Shifterul Sram GX DH 1x X-ACTUATION™ este și acesta parte integrantă din noua transmisie 1x. Tehnologia X-ACTUATION™ permite shifterului să ofere performanță de încredere și schimbări precise ale celor 7 pinioane fiind complet compatibil cu transmisia SRAM X01 DH. Prețul anunțat este de 48 euro. Disponibil pe piață din iunie 2016.

Noul Sram GX DH nu include și lanț plus angrenaj pedalier. Pentru a completa transmisia poți folosi ceva existent din gama Sram. Pentru cea mai bună compatibilitate Sram recomandă lanțul PC-1130 și angrenajul TRUVATIV DESCENDANT DH cu o foaie.

sram GX downhill 1x 02

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − one =