Acum citesti
Rotwild lansează noua X1 pentru all mountain cu opţiune de motor electric

Rotwild X1 2016 este o nouă bicicletă pentru all mountain / trail cu suspensii de 140mm faţă şi spate. Ideea din spatele acestei biciclete a fost crearea un cadru care să funcţioneze atât cu roţi 27,5 cât şi cu 27,5+, dar fără să se apeleze la compromisuri.

Rotwild X1 2016 01Bicicleta germanilor de la Rotwild permite utilizarea ambelor tipuri de anvelope prin folosirea unei inserţii care susţine axul roţii spate. Lungimea ţevii chainstay variază în funcţie de cum este folosită această inserţie.

Rotwild X1 2016 04 Rotwild X1 2016 03Bicicleta se livrează împreună cu mai multe piese care-ţi permit utilizarea optimă a bicicletei indiferent de mărimea anvelopei alese. Primeşti inclusiv un inel ce se instalează pe angrenaj. Acesta are rolul prevenirii blocării lanţului în cazul în care acesta cade între foi şi cadru.

Rotwild X1 2016 08Cadrul este hidroformat ceea ce îi conferă greutate redusă şi rigiditate. Bicicleta se livrează cu furcă Fox 110mm 34. Headsetul este gândit să ofere o variaţie de la -1.5º la +1.5º pentru unghiul furcii. Bicicletele vor fi livrate în general cu unghi de zero grade, iar modelele de top vor avea incluse în pachet şi cupele care imprimă unghiurile de +/-1.5º.

Ansamblul suspensiei este complet nou şi oferă în mare o compresie liniară. Raţia cuplului este practic regresivă la început pentru a contracara moliciunea suspensiei venită de la “sag”. Cadrul şi suspensia spate sunt gândite să lucreze ideal cu shock-ul Fox Float EVOL care permite şi riderilor mai grei să profite de volumul mai mare de aer al suspensiei. Cadrul dispune de ghidare internă completă pentru cabluri.

Va exista şi o versiune cu motor electric, bicicletă care integrează în cadru motorul şi bateria în aşa fel încât pivoţii să rămână în aceleaşi locuri pentru a oferi aceleaşi performanţe.

Rotwild X1 2016 09 Rotwild X1 2016 10

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =