Acum citesti
Push Industries reinventează suspensia cu noul shock ELEVENSIX

În gama de suspensii spate de 140-165mm majoritatea bicicletelor pentru enduro vin cu shock-uri pe aer. Push Industries a creat însă o suspensie care, deşi este ceva mai grea, promite să ofere mult mai multă performanţă spatelui bicicletei tale. Greutatea măsoară 835g pentru varianta ce se poate instala pe un Santa Cruz Nomad. Nu putem compara acest shock cu ce este pe piaţă întrucât acesta nu doreşte să înlocuiască suspensii pe aer precum Monarch Debonair sau Fox Float X ambele având sub 500g.

push-industries-ELEVENSIX-shock spate 01

Bicicletele ce dispun de această cursă spate de 140-165mm sunt în ziua de azi împinse de utilizatori de multe ori peste limită, shock-ul pe aer pur şi simplu nemaifăcând faţă. Telul companiei nu a fost să concureze cu greutatea unui shock pe aer. Noile shock-uri Push Industries vor concura cu suspensii precum Double Barrel Coil sau Fox RC4.

La majoritatea shock-urilor normale există un comutator care îl trece din setarea mai fermă în cea mai puţin fermă însă schimbarea are loc în cadrul aceluiaşi circuit al uleiului. Aşadar de cele mai multe ori tot ce se obţine este un compromis între obţinerea celor două setări la un nivel complet optimizat pentru pedalare sau mers la vale. La ELEVENSIX comutatorul face schimbarea între două circuite de compresie complet separate fiecare fiind reglat special pentru urcare sau coborâre. În plus fiecare circuit are controale şi pentru revenire rapidă şi pentru revenire lentă permiţându-ţi astfel să reglezi cu adevărat shock-ul aşa cum vrei. Nu în ultimul rând totul este la exterior, nu ai nevoie de scule.

push-industries-ELEVENSIX-shock spate 04

Împreună cu performanţa de excepţie pe care o vei obţine de la acest shock vine şi preţul. ELEVENSIX costa 1.200 $ făcându-l unul din cele mai scumpe de pe piaţă. Compania nu are de gând să extindă producţia şi la shock-urile pe aer întrucât consideră această piaţă destul de saturată.

Lista bicicletelor cu care acest shock este compatibil:

Santa Cruz Nomad 27.5
Pivot Mach 6
Yeti SB66
Yeti SB6C
Niner WFO
Ibis Mojo HD
Banshee Rune

Lista pentru compatibilitate la biciclete viitoare

Santa Cruz Bronson
Intense Tracer 275
Ibis Mojo HD3
Giant Reign 275
Specialized Enduro 29
Transition Patrol
Knolly Chilcotin
Norco Range
Trek Slash

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + nine =