Acum citesti
Noul YT Capra Uncaged 10 vine cu un preț foarte atractiv

YT ne întâmpină anul acesta cu noul YT Capra Uncaged 10. Mai ieftină decât varianta precedentă și mai distractivă acum cu amortizorul pe arc.

Vine în format mullet (MX) , prin urmare te vei distra în bike-park cât și pe potecile de enduro. Acest model primește suspensiile de la Fox din gama Performance, asfel are furca cu bratele de 38 mm și amortizorul pe arc DHX Performance gata pregătite pentru niște ture distractive.

Știm că YT oferă biciclete la superpreț, cum ar fi, modelele de enduro Core 1 și Core 2, dar cu lansarea acestui Uncaged se pare că au vrut să lase publicul mască. Acum, acestă variantă a modelului Capra este cea mai ieftină pe care o poți achiziționa, căci varinata de carbon Uncaged se prezintă cu un preț mai bun decât modelul anterior construit din aluminiu, atenție, aluminiu.

Cum modelele de top pe care le regăsim la alte brand-uri dispun de componente exotice, cum ar fi schimbătoare electronice, suspensiile bine cunoscute pentru culorile stralucitoare și componentele foarte ușoare, componentele modelului YT Uncaged 10 sunt mai mult utilitare. Simple și foarte ușor de înlocuit după un incident nedorit. Cum am spus suspensiile se află la un nivel mediu de performanță, iar componentele sunt construite din aluminiu fiind mai greu de distrus. Ambele varinate, carbon sau aluminiu, au aceeași echipare.

Prețuri și variante

Diferența dintre cele doua varinate este logică, aceea fiind greutatea, cea de aluminiu cântărește 16,88 kg și cea de carbon 16,48 kg. Doar jumatate de kg le desparte pe cele două. Prețurile de asemenea sunt și ele diferite, modelul din aluminiu va costa 2999 euro, pe când cea din carbon va costa 3499 euro.

Amândoua primesc aceeași echipare care include o furcă Fox 38 Performance, un amortizor Fox DHX Performance pe arc, o transmisie SRAM GX 11-52T Eagle, frâne Code R, tijă de șa hidraulică YT Postman și un cockpit construit din componente Renthal. Roțile provin de la Crankbrothers modelul Syntesis Enduro, iar aderența este oferită de anvelopele Maxxis Assegai EXO+ (față) și Maxxis Minion DHR II (spate).

Disponibilitate

Modelele din aluminiu sunt disponibile în acest moment, doar că cei care iși doresc marimea S a cadrului vor trebui să mai aștepte cam cinci săptămâni. Varinata de carbon va fi disponibilă în prima săptămână din Octombrie, 2023 desigur.

Via YT Industries

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − eight =